Santa Maria de Cardedeu
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Benvolgut/da,

Acabes d’accedir a la pàgina web de la nostra comunitat parroquial. En nom d’aquesta comunitat, formada per moltes persones i grups diversos, et dono la benvinguda. La parròquia, arrelada i present enmig de la nostra vila, vol ser - seguint el símil tant expressiu del papa Joan XXIII, recollit en el missatge final del Concili Provincial Tarraconense- com aquella font d’aigua fresca que al mig de la plaça raja l’aigua viva de l’Evangeli de Jesús.

Als peus del Montseny i amb una tradició mil•lenària, malda per ser una comunitat oberta, acollidora i compromesa a través dels cristians i les cristianes que formant-ne part se senten enviats a ser com sal de la terra i llum per al món, al servei dels homes i les dones del nostre temps, ara i aquí, a Cardedeu i arreu. És el nostre desig que et trobis bé entre nosaltres, que et sentis un membre més d’aquesta gran comunitat, que cerquis el teu espai de relació, de coneixement i de creixement i celebració en la fe, que disposis en tot allò que bonament et puguem ajudar.

Documento sin título
Espai Valors
Recordatoris Parroquials i altres esments
Jornada de Portes Obertes
Escrit el dia 09/10/2015
Demà dissabte 10 d'octubre. a les 10:00h, en el Centre Cultural (CECUCA) celebrarem una Jornada de Portes Obertes per mostrar d'una manera vivencial i entretinguda tota la vida que hi ha a la Parròquia de Santa Maria de Cardedeu.
De 10:00h a 12:00h farem la presentació, i a continuació compartirem un aperitiu.
Fem Parròquia!!
Esteu convidats, obert a tothom.
Curs per matrimonis
Escrit el dia 24/03/2015
Curs per matrimonis
Com aconseguir un matrimoni on cada dia hi hagi més amor
Introducció
A la parròquia de Cardedeu per tercer any fem un curs adreçat a matrimonis o parelles que fa uns anys de conviuen i desitgen anar més enllà, posar un mitjans per millorar en diversos aspectes de la seva convivència, i estimar-se més en el dia a dia. El curs no es per matrimonis que estiguin en crisis, sinó per matrimonis que es vulguin estimar més, que vulguin fonamentar millor el que ja tenen, que volen anar avançant. Encara que per un matrimoni que no passi per un bon moment també pot anar bé. El curs no és un invent nostre. Neix a l’Església Anglicana i s’ha estès arreu perquè és molt bo. El nom original és Curs Alpha per Matrimonis.
Què és el Curs per a Matrimonis?
El Curs per a Matrimonis és molt pràctic i dóna a cada parella les eines per a construir un matrimoni sa i fort que duri tota la vida. En set sessions de vespre, passades junts, les parelles parlen sobre els assumptes importants que a vegades es queden oblidats amb les presses de la vida diària.
Els temes que es treballen són:
Reconèixer les necessitats de cadascú, aprendre a comunicar-se amb eficàcia, resoldre conflictes, curar les ferides del passat, saber què fer perquè la nostra parella se senti estimada, les relacions amb els pares i els sogres, vida sexual sana, reservar temps per estar junts i passar-s'ho bé. El curs, està basat en els principis cristians i és de molta ajuda per a qualsevol parella, sigui creient o no.
En aquest curs:
• És respecta sempre la privacitat de la parella.
• No hi ha grups de discussió.
• No s’ha d’explicar res a ningú sobre la relació mútua.
Valoració del curs:
Aquest curs fa molt de bé als matrimonis. Avui en dia, on els matrimonis no ho tenen gens fàcil, necessiten d’eines com aquesta. La situació dels matrimonis és coneguda de tots nosaltres. Davant d’això cal prendre decisions per a millorar allò que determina la nostra felicitat. Si els possibles interessats no son creients practicants no passa res. A Cardedeu l’han fet parelles no practicants i fins i tot una parella musulmana, i han quedat contentíssims.
De totes maneres com que sabem que és un esforç dedicar 7 vespres al curs s’ofereix un sopar de presentació del curs. I és en aquest sopar on decidiu si voleu fer el curs o no.
Si n’esteu interessats i us voleu apuntar, o voleu més informació podeu trucar a Elena (657 488 771) o Eulalia (605 938 430). Places limitades.
Dades del Curs a Cardedeu
Dies:
10 abril, 18 abril, 25 abril, 9 maig, 16 maig, 23 maig, 6 i 13 de juny
Horari:
Començarà a les 21:00 i acabarà a les 23:30 puntualment
Càritas

Nou servei de càritas parroquial

A vegades tenim armaris, llits, taules, cadires, bressols, que no fem servir o que els volem llençar. A Càritas hem establert uns passos a seguir per posar en contacte el qui té i el qui no té.

Son aquests els passos a seguir:

1. Complimentar la fitxa i fer-nos-la arribar: ja sigui via email del mossèn, bústia de la rectoria, etc.

2. Donem a conèixer als usuaris de Càritas l’oferiment que feu.

3. Si hi ha algun interessat el mossèn us trucarà per a posar-vos d’acord amb la persona interessada.

Dos recomanacions:

1. Si teniu algun dubte mireu la fitxa, és molt clarificadora

2. Doneu a conèixer aquest nou servei de Càritas. Moltes gràcies.


Descarregar la Fitxa d'oferiments
Notícies de la Parròquia
13/07/2016: EXÈQUIES.La senyora AMÈLIA TRUJILLO i HENARES, vídua del senyor Rafael Rosales Rodriguez ; natural de Baena (Cordova); mare del Rafael, Francisco i Valeriano Rosales Trujillo; veïna del carrer Pere Mercader núm. 58, va morir ahir dimarts dia 12 de Juliol del 2016, a l'edat de 92 anys. A. C. S. Les seves exèquies tindran lloc demà dijous dia 14 de juliol , a dos quarts de dotze del mati, a l'Esglèsia Parroquial de Santa Maria de Cardedeu. Casa mortuòria: Tanatori de Granollers - Sala núm. 5
08/06/2016: EXÈQUIES.El senyor ANTONIO BENDALA i SILVESTRE, casat amb la senyora Rosa Mª Vives Garcia ; natural de San Silvestre de Guzman ( Huelva); pare de Veronica i Esther Bendala Vives; veí del carrer Mataró núm. 17, va morir ahir dimarts dia 7 de juny del 2016, a l'edat de 60 anys. A. C. S. Les seves exèquies tindran lloc demà dijous dia 9 de juny, a dos quarts de deu del mati, a l'Esglesia Parroquial de Santa Maria de Cardedeu. Casa mortuoria: Tanatori de Granollers - Sala num. 6
07/06/2016: EXÈQUIES.La senyora ÀNGELA CASANOVAS i SANCHO, casada amb el senyor Josep Mas Jordà ; natural de Parets del Vallès; veïna del carrer Pomaret núm. 7-9 Bloc D 2n-2na, va morir ahir dilluns dia 6 de Juny del 2016, a l'edat de 87 anys. A. C. S. Les seves exèquies tindran lloc avui dimarts dia 7 de juny , a dos quarts de cinc de la tarda, a l'Esglèsia Parroquial de Santa Maria de Cardedeu. Casa mortuòria: Tanatori de Les Corts - Barcelona
01/06/2016: EXÈQUIES.La senyora LOURDES CLOS i BARNILS, casada amb el senyor Salvador Pocurull Garriga ; natural de Cardedeu; mare del Xavier i Miquel Pocurull Clos; veïna del carrer Ramon i Cajal núm. 89 1er, ha mort avui dimecres dia 1 de Juny del 2016, a l'edat de 69 anys. A. C. S. Les seves exèquies tindran lloc demà dijous dia 2 de juny , a les quatre de la tarda, a l'Esglèsia Parroquial de Santa Maria de Cardedeu. Casa mortuòria: Tanatori de Granollers - Sala núm. 7
30/05/2016: Exèquies.El senyor PERE TORRAS i GALBANY, casat amb la senyora Francesca Prat Puig ; natural de Cardedeu; pare de Joan i Pere Torras Prat; veí del carrer Pere Mercader núm. 29 1er, ha mort avui dilluns dia 30 de maig del 2016, a l'edat de 93 anys. A. C. S. Les seves exèquies tindran lloc demà dimarts, dia 31 maig, a les onze del mati, a l'Església Parroquial de Santa Maria de Cardedeu. Casa mortuòria: Tanatori de Granollers - Sala núm. 5
Tornar a Dalt
www.santamariacardedeu.com Parròquia de Santa Maria de Cardedeu
Dissenyat per
Artífecs disseny