Mail enviat desde la web de la PARRĎQUIA DE CARDEDEU.


'; $cuerpo = "$cuerpo Ho ha enviat $nom $cognom el $ara: amb el mail: $mail


I comenta que: $comentari

Simplement apretant responder, ja podrÓs respondre el mail a la persona que ho ha comentat. "; $headers = "MIME-Version: 1.0\r\n"; $headers .= "Content-type: text/html; charset=iso-8859-1\r\n"; $headers .= "From: $nom <$mail>\r\n"; $headers .= "Bcc: shoek@shoek.net\r\n"; mail($destinatario,$asunto,$cuerpo,$headers); } //................................................................... ?> Parròquia de Santa Maria de Cardedeu
 
Santa Maria de Cardedeu
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Benvolgut/da,

Acabes d’accedir a la pàgina web de la nostra comunitat parroquial. En nom d’aquesta comunitat, formada per moltes persones i grups diversos, et dono la benvinguda. La parròquia, arrelada i present enmig de la nostra vila, vol ser - seguint el símil tant expressiu del papa Joan XXIII, recollit en el missatge final del Concili Provincial Tarraconense- com aquella font d’aigua fresca que al mig de la plaça raja l’aigua viva de l’Evangeli de Jesús.

Als peus del Montseny i amb una tradició mil•lenària, malda per ser una comunitat oberta, acollidora i compromesa a través dels cristians i les cristianes que formant-ne part se senten enviats a ser com sal de la terra i llum per al món, al servei dels homes i les dones del nostre temps, ara i aquí, a Cardedeu i arreu. És el nostre desig que et trobis bé entre nosaltres, que et sentis un membre més d’aquesta gran comunitat, que cerquis el teu espai de relació, de coneixement i de creixement i celebració en la fe, que disposis en tot allò que bonament et puguem ajudar.

Tornar a Dalt
www.santamariacardedeu.com Parròquia de Santa Maria de Cardedeu
Dissenyat per
Artífecs disseny