Reconciliació
16390
page-template-default,page,page-id-16390,bridge-core-3.0.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-28.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

RECONCILIACIÓ

La celebració de la Reconciliació, el sagrament de la Penitència, pot ser un moment important en la vida de cada cristià, ja que aquí estan en joc dos eixos bàsics de la vivència cristiana: el reconeixement que arrosseguem molta infidelitat al projecte d’amor que el Senyor ens encomanà, i la confiança ferma que la misericòrdia, el perdó i la gràcia que Déu vol donar-nos és més forta que la nostra infidelitat.
Perquè en el fons de la vida cristiana hi ha sempre la gran notícia de Jesucrist: la crida a convertir-nos, a canviar d’actitud, i la crida a reconèixer que tot el que tenim i som, totes les nostres forces per caminar, totes les nostres possibilitats de recomençar, les tenim gràcies a l’amor d’un Pare que mai es cansa d’acollir els seus fills. Això es veu reflectit des del mateix dia de la resurrecció del Senyor, quan s’apareix als apòstols i els saluda dient “Pau a vosaltres. Com el Pare m’ha enviat a mi, també jo us envio a vosaltres… Rebeu l’Esperit Sant. A tots aquells a qui perdonareu els pecats, els quedaran perdonats; a qui no els perdoneu, quedaran sense perdó” (cf. Jn 20,21-23).

HORARI DE CONFESSIONS

A l’església de dilluns a dijous a les 19:30
Al despatx parroquial dimarts a les 20:45 i dijous de 17:00-18:30
Sempre que es sol.liciti. Podeu contactar amb el mossen.