Catequesi primera Comunió
16543
page-template-default,page,page-id-16543,bridge-core-3.0.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-28.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

CATEQUESI PRIMERA COMUNIÓ

La catequesi és una missió que està impresa en el mateix ésser de la parròquia com a col·laboració amb les famílies en la iniciació i formació religiosa dels seus fills.
L’educació cristiana
Ésser educat en la fe cristiana no consisteix a reunir la quantitat més gran de coneixements, sinó tenir l’oportunitat de conèixer el Camí i el sentit de la vida, que no és altre que anar cap a la casa del Pare, per mitjà de l’Amor a Déu i als altres.
La transmissió de la fe
L’Amor de Déu se’ns revela en la persona de Jesús, el seu Fill i correspon als pares, mostrar als fills el que ens ha estat revelat.  El procés catequètic és molt important i una gran responsabilitat, que assumeixen primera i principalment els pares, amb la col·laboració de la catequesi parroquial.
La preparació per la primera comunió està dirigida a nens i nenes en edat a partir de 3r d’EP i es fa en dos anys, de mitjans de setembre a finals de maig. Cap a finals de maig del segon curs, els nens i nenes reben, ben preparats, per primera vegada a Jesús Eucaristia.
La parròquia ofereix el servei de Catequesi d’Infants per col·laborar amb els pares en la iniciació i la formació cristiana dels seus fills.
Informació: podeu passar pel despatx parroquial els dimarts de 20:45 o dijous de 17:00-18:30

Primer any

Curs d’iniciació. Primeres oracions. Coneixement de la persona de Jesús i del seu missatge. Iniciació al Sagrament de la Penitència.
Horari de catequesi: els dimecres de 17:30 a 19:00.

Segon any

Aprofundiment en el coneixement de l’Evangeli, la pregària i la vivència cristiana. Iniciació al Sagrament de l’Eucaristia per a rebre la primera comunió.
Horari de catequesi: els dimecres de 17:30 a 19:00.

INFORMACIÓ

Despatx parroquial dimarts de 20:45 a 21:30 i dijous de 17:00 a 18:30 a la Rectoria.

e-mail: comunionsparroquiacardedeu@gmail.com o be empleneu el formulari.